Morning sickness

Hai ibu² semua.. Nk tny bg yg pernah alami alahan teruk masa pregnant.. Saya nk tny mcm mana cara nk atasi masaalah air liur sentiasa kembang n sentiasa terkeluar sendiri dlm mulut.. Penat nk kena bangun buang.. Ada petua x utk bg kurang..? Maaf klu soalan agak pelik.. Tq..

1 Trả lời

sama mcm sy msa awal2 trimester haritu. air liur x berhenti keluar. jdi apa yg sy buat, sy mengunyah mknan ringan. mcm kacang2 ke. buah2 ke .

4y trước

lebih kurang 3 bln lbih mslh air liur sy berhenti.. lepas dh hilang alahan, mslh tu pn hilang slow2..