pening Dan muntah

Hai ibu² semua. Nak tanye pada ibu² yang berpengalaman. Macam mana nak hilangkan rasa sakit kepala n muntah. Saya dah Tak tahu nak makan apa supaya hilang. Saya dah makan ubat, dah sapu minyak, dah cuba minum gulsan n jus mamariam. Tapi tetap tak jadi. Badan dah rasa lembik dah.

2 Các câu trả lời

semasa sy di awal kandungan, sy ponalami alahan. tp xde sakit kepala berterusan.. sy lihat ape mknn yg buat sy muntah n loya. jd sy hanya makan sayur, buah. kemudian sy tidak terperuk dalam rumah. sy keluar.. berjalan

klu rsa loya ka muntah, sy mnum air lemon dn jambu batu..sbb nsi pun xboleh telan..huhuhu klu pening kpala, mmg sy tido skejap, sbb xleh buat kja lgsung..