ON GDM TREATMENT

Hai ibu2 semua.. Nak tanya ada xibu2 dlm nie y on gdm treatment meneruskan puasa.. Sb sye on gdm.. Smlm Alhamdulillah blh puasa full.. Hari nie nk try.. Tp doc xsarankn berpuasa.. Mcm mna ibu2 semua..

3 Các câu trả lời

Kalau rasa xmampu xperlu berpuasa bimbang akan memudaratkan bayi dalam kandungan

sis bape mgg dh?

4y trước

yelah sis.. pantau2 la.. klu larat nk pose xpe.. klu x, jgn la..