Makanan Homemade yg halus

Hai ibu2 sekalian,nk tnya siapa yg taw brand makanan homemade/instantfood apa yg jenis halus je dia buat mcm kita masak bubur sndiri n blend??sy dh cuba bbrapa produk,halus mmng halus tp bila bncuh dia rasa berpasir..baby jd tk suka sbb dh biasa mkn yg halus mcm tepung beras..skrg nk beralih yg ada tambahan mcm ada syur2,buah2..sy bkn ibu bkerja,tp anak2 sy skrg sdg fasa nk melekat sja,tggal akan mnangis mcm kna pkul,hari2 jd smpai tk ada hari yg sy tk stress..byk bnda basic sy slalu buat pn tganggu,masak utk diorg apatah lg...jd jgn kecam sy sbb tk buat sndiri..sy nk mudahkn sikit kerja,mmbantu sikit kurangkn rasa pnt sy mnjaga mereka.. #pleasehelp #jangankecam #hanyabertanya #kalauadeAlhamdulillah

1 Trả lời

sy pon mommy yg berkerja. dn pjj dgn husband jadi nak buat semua benda mmg tak sempat. sy beli yg ready made utk hntr ke pengasuh brand cbb.hq. brand cik pija. brand fawwaz

12mo trước

boleh check 'oh my baby food' kt shopee.. ada mcm2 brand...