Belum haid tapi mahu ambil perancang.

Hai ibu2 sekalian. Nak tanya. Saya suda 4 hari lewat haid. Tp sy baru merancang nak ambil sntikan perancang. Boleh ambil juga kaa walaupun belum haid?

2 Các câu trả lời

kalau nak ambil suntikan, doc suggestkan buat upt dlu bru amik, sbb hri tu sya nk ambil perancang doc srh bt upt, tapi sya cakap saya bru hbis je period, lps tu trus cucuk je sbb sya bru hbis period. Risau kalau sngkut kan.😅

test upt dlu awak . confirmkan dlu tak pregnant baru start makan.