spotting lama

Hai ibu2 sekalian. Ada tak sesiapa yg pernah spotting time pregnant lebih 15 hari? Saya punya spotting ni on off ?

1 Trả lời

Sy spotting n bleeding fresh blood pd trimester pertama selama 2 bln..kena byk bedrest, pegang penyapu pon xblh..mmg kandungan sensatif..so far bby ok dan sihat..tgu ms utk delivery bln 3..yg penting jgn byk gerak..tp sy on duphaston almost 2 month until 2nd trimester..doa byk2 semoga dipermudahkan

4y trước

Wow 2 bulan 😱 okay sis. Saya cuma keluar coklat2 je tapi sikit. Key nya kena byak rehat la kan. Okay sis noted. Semoga dipermudahkan deliver nanti 😉😉