Movie seram/citer hantu

Hai ibu².. saya nak tanya sbnr nya boleh ke x kite ni nak tgok citer hantu/seram ni? Ad sy trbaca kat google yg tgok citer hantu ni xelok utk baby.. sy ni suka sgt tgok citer hantu/horror/seram ni. Mmg hobi sy sblom kawen smpai lah mngndung mmg sy suka sgt tgok movie cmtu..tp bile sarat pregnant ni sy duk menahan jela diri drpd tgok sbb takut bila org kata xelok citer cmtu. Awl2 hrtu sy tgokla jgk...Boleh sy tahu x,kenapa xelok eh citer cmni? Mohon jgn kecam sy yer. Sy Tanya je kut² ada ibu² yg thu sbb yg sbnrnya dn munasabah.#pleasehelp #seriusnanya #firstmom #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

time pregnant dinasihatkan utk tengok yg elok2, indah2, cantik2. cerita hantu ni tahu2 jelah rupa hantu tu mcm mana 🫣

sy tgk je..Dari dlu lg.. alhamdulillah.klau awk jns x terkejut xde prob.ape2 y kite bt niat y baik2