Amalkan saffron

Hai ibu², saya nak tanya, ada tak yang amalkan saffron semasa hamil? Saya jenis susah nak minum air kosong. Bila letak saffron dalam air ada rasa macam payau² sikit. Ada cara lain tak nak consume saffron selain rendam dalam air kosong? Terima kasih ibu²

2 Các câu trả lời

saya minum letak dalam susu tepung...tpi bukan yg berperisa..yg biasa...klau tak de alahan dengan susu tepung boleh try 🥰

kalau susah nak minum air kosong, campur sikit lime/lemon. tapi tak pasti lah boleh letak saffron ke tak.