Sakit faraj dan keluar cairan putih

Hai ibu2 saya insecure..faraj saya sakit seakan berdenyut mencucuk tu scra tiba2.. pastu kluar cairan air jernih di faraj.. normal ka klau sakit2 bgitu seakan2 rasa sprti ada benda sangkut mau kluar 😢 #seriusnanya #pleasehelp #firstmom #firstbaby #ingintahu #bantusharing

2 Các câu trả lời

normal sis. sya pun sma minggu 13 skarang.. asalkan tiada bleeding atau cecair keputihan selain jernih.

2y trước

kalau ada tompokan darah gelap.? anggaran dlm 2 titis bgitu?

Sis dh brp week? Saya pun pernah rasa mcm tu masa 6 week. tertanya jugak. Risau betul

2y trước

13 minggu