Mengandung or x

Hai ibu2 .. nk tnye yee . Priod saye lewat 1bulan lebih . Chck upt 3-4 kali semua -ve . Chck yang clear blue pon -ve . Tp kan , sblom mandi td ad laa bersih2 dekat puting , lepas tu mcm keluar susu tp sedikit je laa . Mengandung or x yee sbb nk scan takot xde . #ingintahu

1 Trả lời

Sbb upt negative. Tapi boleh jadi upt negatif still pregnant. Tapi ni dh kes nak tak nak kena jgk gi scan. Kalau betul pregnant, rezeki you. Plus, period delay lama sgt nau dah tu.

3y trước

dh scan td . xde rezeki sye lagi skrang ni ☺️ doc daa bagi ubat turun darah dh ☺️