Miss V keluar darah

Hai ibu2 nak tanya kalau keluar darah dari miss v nak kena pergi hospital ke sebab darah keluar sikit je ?Saya date bersalin 18/8

1 Trả lời

Blood show. Salah satu tanda nak bersalin tu. Boleh cek bukaan. Lain orang lain bukaan bila ada blood show ni. Macam saya 2cm je (kena induce).

2y trước

saya pun sama.. klua slight je darah.. sekarang masih que nombo jumpa dr tca kk... barang masih belum complete.. harap ni bukan tanda nak bersalin la.. esok baru genap 37 week...