Minum air gula

Hai ibu2,, nak tanya biasa rate harga ujian air gula dekat swasta berapa ye?? Tq

4 Các câu trả lời

saya mmg check up swasta. mnum air gula . ambik darah mnum air gula pastu ambik darah scan baby . total 100 . mybe saya regular cust. mmg saya buka buku situ and check up situ.

Saya minum air gula dkt klinik swasta.. Total RM240.. Itu list utk checkup.. Minum air gula rm50

Poliklinik az zaara ampang.. promo air gula rm55 dapat free scan

kenapa tak buat kt kk je mommy?

2y trước

oh iyelah kk kdang ikut mood dia nk bg perisa apa. haritu sy dpt yg oren tp still rasa nak muntah😂 rasa swasta tak mahal sgt