11 week pregnant

Hai ibu2... Nak tanya... 11 week memang belom nampak yer baby bump...?? Tanya jer...

8 Các câu trả lời

sya 5 bulan pon tak nampak babybump lagi sis, smpai orang tak percaya saya pregnant. Kadang² rasa down jugak bila orang kata perut kecik, bukan sorang dua cakap tapi ramai 😭 takpelah janji baby sihat je pon dah cukop. walau perut kecik, baby still aktif dalam perut menendang², Ni pon tengah menendang perut ibu dia. Penangan Beto, die pon ikot bersilat agaknya 🤣

2y trước

sama sis, saya pregnant 7 bulan pun perut kecik je 🤣yg penting baby sihat 😊

Mcm sy ni terbalik pulak, perut besar sgt 😅😂 baru pregnant 4bulan, org kata perut mcm 6bulan. Tapi yelah mulut org kan, tak mampu kita nak tutup, lantaknye lah, janji baby sihat, kita pun sihat, Alhamdulillah 🤲🏻🥰

saya 11 weeks jugak dan badan agak besar sikit jadi baby bump tak nampak lagi.. Kelmarin cek doktor Alhamdulillah baby sihat.. tapi kawan sy badan kecik dari 10weeks dah nampak baby bump dia.. Jadi ikut badan la kot😄

awal lgi tu sis..sy sampai 5 bulan pun x nampak😁.... 6bulan bru nmpk itu pun orng ckp perut nmpk mcm 4-5bulan😂..... jgn risau kalau x nampk baby bump janji baby sihat dan mmbesar dgn baikkk..

awal lagi tu sis...msa sya preggy 2nd trimster bru nmpk..tu pun sya sorok²..pkai pkaian besar...xnak org nmpk baby bump...dah branak..rmai trkejut siap tanya "bila mngandung?""🤣🤣

saya anak first n second ni mmg kecik je perut . 20 week baru nampak baby bump . hhu .

Belom. Masih awal lagi2 kalau anak first. Bergantung pd saiz badan org tu jugak.

2y trước

Yang ni anak second... Mungkin belum nampak lagi... X sabr nak tengok baby bump 😁

tggu msuk 3bln bru nmpk tu....