Spotting keluar lebih dari seminggu

Hai ibu2 dan bakal2 ibu semua.. siapa pernah ada pengalaman keluar spotting masa 5week dan keluar setiap hari tetapi dalam kuantiti sedikit.. sudah jumpa doc dan bgi ubat kuat rahim.. effect pape ke kalau masih keluar? doakan saya semua 🥲 #firstbaby

3 Các câu trả lời

saya pun spotting .. kena byk bedrest .. jgn buat kerja yg banyak pergerakkan mcm menyapu mop lantai cuci tandas .. basuh baju manual ..

2y trước

terima kasih atas info🥺

awak banyakkan rehat, jangan buat kerja berat. kalau boleh bedrest untuk sementara.

Awak masih keluar spotting ke? Kita kes sama, saya baru dapat ubat kuat rahim

2y trước

aah, doktor saran teruskan makan ubat kuat rahim