Share tanda² nak bersalin ?

hai ibu², boleh share x pengalaman tanda² bersalin. saya dah 38w1d, tp yg ada tanda pada saya sekarang keputihan cmpur drh (boleh dikatakn warna mcm merah jambu), saya start rse mengeras perut tmbhn sakit bawah perut dgn pinggang. Adakah tanda² yg saya alami, ada mcm mommy yg lain? buat mse ni, saya pantau pergerakkan baby dan contraction je. #pleasehelp #firstmom

2 Các câu trả lời

kalau keluar lendir putih campur darah pun da kira turun tanda tu sis. bukaan dah ada sikit tu boleh check hospital kalau nk kepastian, semoga dipermudahkan urusan ya sis, selamat bersalin

2y trước

alhamdulillah saya dah selamat bersalin..

kalau dah keluar macam darah tu, better pergi hospital untuk check.

2y trước

alhamdulillah sy dh selamat bersalin 20/3