Tips rahim sihat

Hai ibu2.. boleh bagi tips mcm mana nak jaga rahim agar sentiasa sihat? Mkn dan minum yg perlu di ambil atau di elakkan utk menjaga rahim.. share please.. #TTC

2 Các câu trả lời

Elakkan bnd manis, fast food. Klu nk pun sebulan sekali. Rajin bsenam, brisk walk. Folic acid mkn mcm biasa

2y trước

terima kasih atas respon semoga sihat selalu awk.. aamiin☺️

Menyusu anak rahim mudah mengecut, urut rahim sekali kala, jg makanan sihat, mkn jamu, dan bersenam

2y trước

amin, terima kasih atas 🤲 semoga dipermudahkan juga segala urusan dunia akhirat bersama