Supplement pregnant

Hai ibu2 bole share tak ibu2 ambik supplements apa sepanjang pregnancy #firstbaby #firstmom #pleasehelp #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya hanya makan iberet waktu malam bersama air oren atau limau kasturi & amalkan susu anmum waktu pagi . Selain drpd tu takda bukan takut effect ka apa , tekak takboleh masuk . Tapi jus mamariam tu jikalau alahan teruk sesuai la . Dia bg tenaga untuk ibu & naikkan hb for baby saya tak sure khasiat apa . Saranan saya andai kata ubat kk sis takboleh telan , even dah bertukar ubat sekalipun . Try makan buahan yg berkhasiat serta vitamin untuk kekalkan hb atau bg zat pada baby . Then baru try jus tersebut . Semoga membantu . Tak salah sis ikhtiar tapi jangan terlalu ikut trend dan org ya . Apa org try kita try , badan kita tak sama .

folic acid. or obimin.

2y trước

selalu hb low doc bgi ubt utk naikkan nnti. selain tu boleh mkn real food utk tmbh kn darah. sye pon hb low. mkn obimin je.