Pil Noriday

Hai ibu2 . Ada tak yang lepas bersalin makan pil noriday ? Kacau susu tak ? Saya makan susu jadi drop laa . Ada ibu2 yg sama macam saya tak ?

2 Các câu trả lời

Sama dgn saya drop juga. Ramai yg kata noriday tak drop kan susu. Tp dorang taktau benda ni bukan 100% takkan drop susu. Tetap akan ada perancang yg tak sesuai dgn kita. Mcm saya buat masa ni guna sarung & bersama pada hari tak subur shj. Stop dulu ambil pil

saya makan dulu okay je sis. maybe tak sesuai dgn awak kot. rasanya awak kena bgtau misi bab ni, kot dia bole suggest yg lain.