baby berjaga malam

Hai ibu2.. Ada tak baby ibu2 semua bila mlm je mata bulat segar bugar.. Bila siang, nk mandi pn tdo.. Dh masuk dlm besen pn still tdo lg.. Ni dia senyum2 ketawakan mama sbb mama xcukup tdo mlm.. ??? Baby ainul mardhiah 18hari

baby berjaga malam
186 Các câu trả lời

Dlm pantang mng cmtu awk. Kita dlm pantang pun mlm kemain lg tp da habis pantang alhamdulillah bersyukur sgt ank elok je da ada pattern tido. Insyaallah ank awk nnt mcm tu.

Haha.. sooo cute. Tapi to answer ur question, biasa laa tu.. haha.. my baby pun mcm tu semua nya.. just enjoy the moment while u can.. all the best!

Kita sama la, baby 18 hari girl jugak. Tak jaga mlm, tp berjaga lepas subuh smpai bapaknya p keje 😅😅 jenis kuat tido jugak smpai tga teran poopoo pun mata pejam lg

5y trước

Sy bersalin 19/9 🤭🤭 hehe selamat berpantang yaaa ❤️❤️

Cute nya baby..baby sy mcm ni sebulan pertama je..masuk bulan seterusnya waktu tidur dia dah nyenyak waktu malam. So mommy pun boleh tidur dengan lena

Alhamdulillah .. Ank sy xberjaga mlm ..sejak dlm 40 lg xbrjga mlm .. Hanya bgun bg susu jea .. Skrang dh 4bln .. Xjga mlm ..

Ank saya pun ainul mardhiah. Dulu kerap berjaga mlm. Nak msuk 5 bulan baru pandai tidur mlm. Tp ada masa dia ajak juga main pkul 2-3 pg 😂

comelnya dia... ada bh sis... beby saya dari lahor sampai skg masuk 2 bln masih lg berjaga mlm sampi ke pagi... tapi siang tidur lena dia..

Subhanallah comelnye dia.. 😍Sama la princess sy pun sama mlm je ajak main.. Siang goyang la mcm mne pun mata pejam lena sungguh.. Huhu anak2

5y trước

Btl.. 2 3jam xnyusu pn ok tdo.. Cuba mlm, sejam sekali nk susu.. Adehhh... Mama is peninh dh ni...💆💆💆

Comel... biasela tu.. die masih blum biase mn siang ngn mlm lg.. nnt lm2 die ok... sj nk test mama die tu jd x mata panda...😂😂

Anak saya newborn sampai 4bulan asyik berjaga malam ja . Ni dah 5bulan . Alhamdulillah . Tidoq lena . Tak banyak merengek .