belum pandai berjalan

hai ibu2. ada ke umur baby sama macam anak saya 1y 4m yang belum pandai berjalan? risau pulak

2 Các câu trả lời

anak sy pun belum berjalan lagi ..takpe...lagi lama dia merangkak..lagi bagus ..bila dh boleh berjalan .dia takkan merangkak lagi dah...

4mo trước

yeke. risau gk kn kadang2 tu

anak dah pandai meniti tak, atau jalan sambil pegang dinding/meja/sofa?

4mo trước

ohh okay la tu, take time sikit untuk lepas tangan. anak sy pun mula2 jalan macam tu, lama2 dia berani lepas tangan, pastu boleh jalan sendiri