Pening mana 1betul

Hai ibu² ad yg pernah terjadi jugak ke? 3hari lepas sy ad buat growth baby 30w + masa tu berat dia 1585g ...minggu ni 31w 1d hospital ad but growth scan tapi berat baby 1448g jdi risau sy...dan doc cakap bby kecik#bantujawab #SeriusTanya

2 Các câu trả lời

minggu lepas saya buat growth scan berat baby 1kg masa appoiment kk saya tunjuk scan yg swasta timetu mungkin rezeki saya kot pakar sendiri yang scan dia cakap berat baby almost 2kgnormal semua cuma ukuran lari dlm 3-4hari dari yg sepatutnya. pakar kata boleh jadi time scan dekat sana baby aktif dan yaaa my baby sangat aktif scan pakar pun baby sangat aktif so takboleh dpt ukuran yg tepat. so mommy jgn risau okey🥺

3t trước

sis try scan klinik lain pulak lain klinik lain resultnya

Growth scan tu berlainan tempat ke?

3t trước

doc xde bgthu normal atau x cuma dia bgthu sy baby kecik je..tapi dekt kertas scan tu tulis 1448g (-+211g)