Kena bersalin awal

Hai ibu... Sy 37w... Berat bby 2.33kg... kne masok wad... Pakse bersalin... Ade x cm sy? Due sptotnye 18/1/23#seriusnanya

28 Các câu trả lời

sy pun nt bla dh 37w kna opret...sbb uri d bwh.. skrg 34w..ikutkn admit wrd dh..tp d sbbkn xda jga ank trpksa msuk wrd 35w nt

saya baby kecik juga 2.3kg .. alhamdulillah xkena paksa bersalin 40w 4d selamat bersalin .. sangat mudah sebab baby kecik jer

Gdm on dc serah diri 39 weeks berat 3.1kg tapi tak sempat induce esoknya sb dah contraction msa admit😆. Baby keluar 2.6kg

sy 36mggu baby 2.2kg.. mggu depan 37mggu kena refer pakar dulu.. doa yg baik2 je 😌 semoga dipermudahkan urusan

saya pon induce 37w sbb air ketuban kurang. baby lahir 2.3kg dan saya gbs carrier tp tak sempat masuk antibiotik

due kita sama tapi berat baby saya scan kemarin 2.5kg dc takcakap ap ii lagi pon.. sis kena masuk wad bila ?

kak sy pernah..36w kena paksa bersalin sbp tinggi darah.. berat baby 2.4kg Alhamdulillah semuanya baik2 je.

doc ada ckp kenapa kena serah diri tu? selalunya 38w kalau gdm on ubat/insulin. jarang 37 dah kena paksa

2y trước

kalau masa scan doc ckp baby ok, sepatutnya ok saja. kecuali doc ada ckp baby kecil/besar & ada saranan dari doc. gdm nak tau hilang/tak, lepas bersalin 6 minggu kena minum air gula lg sekali. kalau time tu sangkut, maksudnya kencing manis dah lekat. tp selalunya kembali normal.

hi sis saya 33 week tapi baby dah berat 2.2kg sis..saya tkot baby besar..g pakar O&G kata normal..

macam saya...38minggu kena paksa bersalin sebb darah tinggi...jalan x buka emergency czer