31 week tapi perut rasa sakit sangat

Hai ibu semua, sy dh 31week tp sejak dua tiga hari ni perut asyik rasa sakit menyucuk sangat mcm cramp pun ada. malam ni rasa sakit sangat dalam 15-20minit baru okay bila baring mengiring ke kiri. confuse samaada false contraction atau tanda2 dh nk bersalin? due lambat lagi 14/2

1 Trả lời

sama due dgn sya .. kalau contraction , dia skit pinggang .. if mengiring belah kiri ok , mungkin baby x selesa dkt dlm .. tkut jugak sbb angin .. tanda2 bersalin ni perut mengeras kerap ada berserta skit pinggang .. keluar lendir+darah , ketuban pecah .. sya pernah kena mcmtu jugak mmg x leh tdo malam .. sya minum suam panas baring kejap dahtu terlelap ..