Detail scan

Hai ibu semua.. ibu2 dari Johor Bahru tahu ke mana klinik yg ada buat detail scan.. berapa harga untuk detail scan 3d ya.. minggu sesuai detail scan dari 18 ke 24 minggu kan.. tq semua #ingintahu #bantusharing

3 Các câu trả lời

sis try pergi sonobee ultrasound. harga kalau detail scan tak silap rm80-rm88 (weekdays) rm108 (weekends) type je kat fb. akan ada keluar. sebab banyak cawangan... harga kalau tak silap saya mcm tu. tapi tak brp pasti.

sy selalu pergi klinik myfamily kt tun aminah, skudai hrga details scan RM130. boleh book appointment kt website dia

Di skudai ada 1. Poliklinik Mazlina. Sy xpasti harga sbb sy dtg utk dptkn surat fit to fly.