sakit atas perut rasa nak pecah

Hai ibu ibu sy kini hamil 16minggu sy xtahu yg udang tak boleh dimakan ketika hamil dan sya makan dengan kuantiti yg byk..apa perlu sya buat sekarang? Badan sy terasa lemah sgt tpi masih boleh bejalan dan minum seperti biasa...perlu ke sya jumpa doktor atau rehat secukupnya dekat rumah??..minta pendapat korang semua..

1 Trả lời

Boleh je nak makan apa2 cuma kena berpada2. Sis kena try and error dulu bab makan minum time preggy ni. Ada orang okay kalau makan, ada orang tak. Mungkin sis allergic ke dgn udang. Apa2 refer doc laa ye.

5y trước

Sama2 🤗