Susu untuk Ibu

Hai ibu-ibu .. Susu apa yang sesuai utk ibu hamil. Yang rendah gula dan sesuai untuk gdm?

2 Các câu trả lời

Hi shaa, bab susu ni kena try & error sis, kadang2 rendah gula tapi tak sedap dengan tekak. Yela, tengah pregnant kan 😂 macam saya, saya memang tak lalu susu, so saya ambil ESP Shaklee & dutch lady choc. Ada org cakap dutch lady tak boleh minum, manis. Tapi itu je yg saya boleh telan 😂

4y trước

hi dear. Sy skrg consume susu farm fresh. Alhamdulilah bsp cantik. Sbb dulu minum susu enfamama 2 tin besar skli habis check gula amboi haha Doktor pun rekemen farm fresh nasib serasi & sedap 😊

saya minum susu kambing sis

4y trước

jenama hi goat