Minyak angin

Hai ibu ibu semua, saya nak tanya lah ibu semua pakai minyak angin apa yaa untuk melegakan sakit kepala atau bau bau rasa loya nak muntah.

6 Các câu trả lời

staff farmasi tak sarankan minyak cap kapak, Saya guna minyak essential oil doterra bau peppermint sangat selesa untuk sakit kepala dan saya jugak ada guna perisa lemon untuk hilangkan loya

Sy pakai minyak cap kapak jew.. Tp bila nk msk trimester 2 sy xlew bau dh minyak cap kapak nk muntah.. 😅

1y trước

Ye ke sis. Saya sekarang pakai vicks dengan yuye je sis. Terima kasih sis ☺️

sy pkai vicks. sapu kt dahi hidung leher. tpi tak selalu laa.. sbb sy kurg alahan

1y trước

Sama sis. Saya pun pakai vicks dengan minyak yu ye. Bila letak minyak lega je rasa. Terima kasih sis ☺️

Hai ibu. Saya pakai minyak yuyee je. Itu je yang saya rasa selesa 🥹

1y trước

hi sis, boleh tahu sapu minyak yuyee tu kat mana ye? boleh ke sapu kat pinggang atau lenguh2 bhgn kaki?

sy pakai freshcare betul2 rasa fresh😍

saya pakai minyak yu yee cap limau

1y trước

Saya pun pakai vicks dengan minyak yuye. Sedap je bau dia. Terima kasih sis