Baby Bump Nampak Bila

Hai ibu ibu semua , boleh tau tak baby bump dah boleh nampak seawal brape bulan, sbb macam tak sabar je nak tengok perut kita kembung heheh#firstbaby

41 Các câu trả lời

Sy baby bump yg x berapa bump bila dah nk dekat beranak.. sejenis tinggi dan kurus, lps tu suka pkai baju longgar & besar.. sy xtau knp, sy rimas klau org suka pndang sy ni mengandung 😅

1y trước

sy pn mcm sis.. segan klo npk baby bump . klo leh nk sorok..pkai bju besa..

depends pd bdn sis.....ada y dh nmpk time 4buln...ada y lewt nmpk..mcm sy dlu...7buln bru nmpk...alhamdulillah sb xperlu sush2 beli baju bru... timpu pd brg ank jeee..hehehehhe

Masa pregnant ank pertama bdn sy kurus. 1bulan dh nmpak baby bump. pregnant ke2 ni bdn berisi belum nampak apa apa 😆 confuse bby bump dgn buncit sedia ada

sy 5bln baru nmpk buncit skit . skrg 6bln dah nmpk . tp tkde laa besar sgt . biasa biasa je.. anak first jgk . bdn sy kurus je . berat pun 42kg tggi 159cm .

mcm sy. msa mngdung tk sabar nk perut besar. lepas bersalin tak sabar perut kempis pulak. sampai skrg tk kempis2. sabar jela 😁

Saya 3 bulan semua baju seluar apa pun tak padan dah. Nampak betul kedepan campur dgn lelemaks lelemaks lagi lagi la kedepan 😅

sy 5 bulan baru nampak. tp tak sarat lagi. padahal masa 4 bulan tu tak nampak langsung. tak sedar jugak bila perut membesar 😆

bergantung pada individu.. yg perut kecil dan kurus lagi awal nmpk baby bump nya.. dan bergantung pada tumbesaran baby juga.

mcm saye,seorg yg chubby.ank first,5bln dh nmpk dh..semua org tau.skang,ank 2nd..5bln..jiran² semua xtau.xnmpk sgt.hehe

sy kurus je. sy dlu mse pregnant, 5 bulan pun perut xnmpk cm org x pregnant. tapi, bile hjung 7 bulan perut besar dh.