Baby Bump Nampak Bila

Hai ibu ibu semua , boleh tau tak baby bump dah boleh nampak seawal brape bulan, sbb macam tak sabar je nak tengok perut kita kembung heheh#firstbaby

41 Các câu trả lời

sy pun baru 4 bulan, first mom tapi perut nampak dah mungkin sbb sy perut jenis tebal 😅 bgun pagi pun bloated je

kalu sy 33w bru nmpk , org pun xtahu prgnnt 😂 skrg 37w . ckp tgu hari . rmai xcaye . sbb kate ingt bru 5@6bln

Saya dah nak msuk 4 bulan.. Dah nmpk sikit baby bump tu😍berat saya 53 kg msa pregnt ni.. Sblum tu sya 58😂

Saya 4 bulan baru nampak.. Hahaha tu pun kwn cakap tak nampak macam preg sbb macam boroi 🥲🥲🥲🤣

saya 1st pregnancy 5 bulan mcm buncit , tp 6 bulan mmg dah nmpk sangat . banyak baju tak boleh pakai dah

Depends badan mommies kot, sebab saya 7 bulan baru nampak . Tu pun tak nampak macam 7 bulan haha 😂

saya first mom juga ,, baby bump start nmpk jelas masa 4 bulan ,, due date hujung bln 9 ni inshaAllah

saya dulu first trimester pn xberapa nmpk sgt lg, maybe depend pada bentuk badan kita jgk

Ikut badan kot. Saya tinggi 164cm, berat 54kg. Saya start nmpak bump masa masuk 3 bulan.

Sy pregnant baby ke3 ni perut msuk 20 mggu baru timbul dan cepat sgt membesar..hehe