Perancang Keluarga

Hai.. Ibu-ibu guna kaedah apa untuk merancang keluarga? Kaedah mana yang serasi?

3 Các câu trả lời

Kaedah perancang ni yg mna pun msih ada possibility utk mgndung. Melainkan ikat rahim trus. Jd kena hati2 dgn wktu sbur n expired date alat tu contoh depo. Smggu trakhir sblum expired dh xbrapa berkesan. Sy buat 2 kaedah ccuk depo n xbuang dlm. Suami beri kerjasama. Alhamdulillah.. ♥️ sis bolei bca pgalaman ccuk depo/side efek sy kt wall post sy. Harap mmbntu. 🎈

5y trước

Thank you share

Depends pd bdn... Cm sy mkn pil nd ccuk depo ttp prgnt, 😂😂

5y trước

😅Mungkin tak serasi dengan badan.

Saya biasa ambik depo