1tahun6bulan

Hai ibu ibu berpengalaman.. Disini sy nk mohon pendapat atau pun semangat , dimana ank sy bru lepas check up utk 18bulan dan dia masih belum boleh bercakap, perkataan dia x jelas.. semua bahasa alien.. Nurse terus ckp xnormal, emm sy sedih sb sy strt mengajar dia dari dia 6bulan..sy byk bercakap dgn dia..masih lg xbole bercakap.. ada x ibu ibu punyai pengalaman dan share dgn sy..terima kasih

7 Các câu trả lời

Anak sya da 3thun baru pandai sikit ckp,,semua anak berbeda2,,Ada yg cepat ada yg lmbat