7 weeks boleh minum air milo tak

Hai ibu ibh nak tya awal kehamilan kalau nak minum air berperisa boleh ka #pleasehelp #firstbaby #seriusnanya

11 Các câu trả lời

sy ikutkan hari2 jgk mesti nk milo panas. tp sy akan buat atau beli milo kosong. jgn letak susu or gula. 1 hari tu 1 cawan je la . kdg tu dlm sminggu ade jgk 2x minum air air lain selain milo. but makesure HB awk ok. klu tak kene kurang kan.

sy minum je sis. dri awal smpai lah dah 3rd trmster sbb tekak xboleh 100% minum air kosong je..muntah.. cuma berpada2.. jgn sehari minum smpai 2 3 gelas.. bg sy air millo/coklat/susu ni lgi better la dri minum coffee/teh tarik tu..

2y trước

tu lahh. mcm sy tekak mmg xboleh nk air kosong je.. mmg kne sulam dgn air coklat.. xkesah laa millo ke apa.. kalau kluar jalan mesti kne beli air coklat.. mcm susu coklat ke😂

saya awal2 msetu hri2 mnum milo sbb tu je tekak boleh minum . tpi cek kk hritu kencing kotor . so saya stop mnum milo da . tpi depends pada badan msing2. minum milo boleh tpi kena bnykn mnum air masak jgk

2y trước

Sama mcm sy jgk kne kncing kotor. Skrng da stop minum milo.

Makan dan minum lah apa yg sis boleh selagi x memudaratkan dan kena beringat jgn berlebihan. Semua tu utk kesihatan kita dan kandungan. Bykkan mnum air masak lps mnum air manis ya

hari² sye mnum milo. xde mslh pon, cuma nurse pesan jgn buat pekat². kalau milo kosong lgi bagus. tapi xde rase milo la mcm tu 😂 boleh bancuh dgn susu kotak.

boleh, elakkan berlebihan . sebab ada kaffein dan boleh menyebabkan sembelit

sy dr mula tau.pregnant xambk coffee or tea.minum milo dgn susu shj

Boleh. Jangan tambah susu manis atau gula lagi ye.

boleh.. tpi x leh manis2 atau berlebihan sangat.

Blh tp minum air suam lebih juga