36w2d keluar lendir berdarah

Hai, hari ni start kluar lendir berdarah, and doktor pun cakap dah ada bukaan 2cm, doakan sy selamat bersalin and baby semua sihat.. ni baby 1st sy after 5 kali miscarriage before ni.. #1stbaby

36w2d keluar lendir berdarah
79 Các câu trả lời

Dah tanda2 nk bersalin la tu. Saya pun mcmtu, mula igtkan biasa je. Pegi check ada bukaan. Pastu doktor suruh berjalan2, sy siap pegi shopping and mkn2 lagi. Mlm tu pukul 5.30 sakit contraction makin kerap dan terus ke hospital, terus masuk LR and pukul 7 bersalin.

Moga dipermudahkan.. Sy dh 36w5dy.. Kdg2 duk mngeras dh ni. . Skit tulang pungung.. Pinggang smua ada.. Skrg duk rest.. Nk bgn pn kna pegang tiang katil ka.. Duduk lama2 pn xboleh.. 😅 moga yg ketiga cpt2 la bersalin.. Xlrt dah rasa..

Semoga dpermudhkn.. Sy bersalin ank first 36w 4d...... Ceazer.. Dh pech air ketubn sikit2 pastu dlm 3jm kua drh sikit dn mula rs sakit pinggng.. Perut mngrs.. Smpai hosptl dh 4cm... Pstu tunguu dh 8jm jntung bby rendh terpksa opret.

Semoga dipermudahkan..umur kndungan kite lebih kurg..tp sy risau sy ni jenis x alert sbrg yg keluar dri bwh..nk terkucil je trus buang basuh je xtgok2 dh adoi.Panties n underwear pun xpakai sbb xnk bsh xselesa kerap ke toilet😞

4y trước

Kan.. pakai kain je jwb die. Kdg tu tuala je melekat. Hehe..kite jenis xselesa nk buang byk2 kali pakai byk2 kali.nk tunduk skt senak semua ade😅

❤️❤️ thnks.. sy dh selamat melahirkan petang tdi jam 4.05pm normal.. and baby semua sihat.. thanks for doa semua ye..my gigirl, 2.87kg, 36w4d 🥰🥰🥰

Semoga d permudahkan urusan sis bsalin, bgusnya dh ada tanda n bukaan.. sy dh 36w 4d.. 😅 hrap2 dptlh merasa sakit bsalin normal mcm sis nnt..

Moga dipermudahkan urusan puan. Sy pun dah 36w. Nervous pulak bila baca puan dah ada bukaan🙈 Doakan sy dipermudahkan utk bersalin jugak ye.

4y trước

Amen puan Farah.. sy dh bersalin tdi,20.02.20

sy 36w 4d. belum ada tanda2 cuma perut la rasa mengeras. dok rasa mmc pinggang lenguh nk period. belakang sakit saja. risau pulak. 1st baby..

4y trước

tq sis

Semoga dpermudahkan sgala urusan..semoga cepat bukaan jalan.. dan baby & ibu selamat..amin.. doakan sy jga yer..tgh tggu turn😘

Sis.. nak tanya blh? Sis kluar lendir berdarah tu..darah byk ke sikit? Ada rasa sakit² tak lps kluar lendir darah tu?

4y trước

Blh tahan juga, bila mrk check bukaan tu, itu yg sakit and kluar lgi lendir.. tpi day 1 still 2cm, masuk day 2, doktor coba korek lgi then tlg bukakan bukaan sbb tissue muscle smua dh lembut.. dlm sakit selamat 6jam, bukaan sy dri 2cm trus ke 5cm, 30min sj sdh buka 6cm,yg 9cm tu yg lama utk buka ke 10cm, ambil ms 1 jam, tpi last2 buka juga.. 😄