30 minggu contractions kuat

Hai hari ini sy masuk ward disebabkan ada contractions kuat, tp syukur la doc bagi ubat utk kurang kan sakit contractions tu & skg rasa ok sikit. Doc nasihat supaya kurangkan buat kerja rumah & rehat cukup lebih2 lg dr segi emosi. So mumy2 pregy up 30weeks kalau rasa penat sgt berhenti & rehat la jgn paksa buat juga tau di tambah pula dgn emosi yg sikit2 naik hangin 😂. Emosi turut mempengaruhinya kelahiran pramatang sbb bayi dlm kandungan stress.

2 Các câu trả lời

btul sist..mommy2 preggy ni .lagi2 yg trimister ktiga...elakkan stress..bgi happy2 ..spya anak dlm kndungan pun happy je..😆♥️

masih terngiang2 sakit contraction. sy baru bersalin normal 38week on 22nd dec yg lpas.. sakit yg dirindui 7 thn.