Hi geng bulan 12!

Hai guys , siapa sini due bulan 12🙋 Saya 12/12/2022. Dah packing semua baju dah prepare semua n dah berdebarr! Tadi siang tiba2 rasa sakit perut lain macam..dari pinggang sampai ke perut..mcm krem2 nak ke lenguh gitu cmne tah nak describe..rupanya nak berak je😂sembelit dh 5 hari tak berak cehh.. Suami dh gelabah dah..lepas membuang terus hilang sakit hahaha.. Btw korang2 mummy ni pakai panties takk? Sy tak pakai laa sbb tak selesa n ssh nak pee..pakai maxi je or baju kelawar, nak pee selak je..cmne eh nk tau air ketuban dh turun ke atau darah ke..maleh betul nk beli panties baru..oh satu sebab tak pakai panties pun sebab dh tak muat dah ngek HAHAHA..nak kena shopping panties pulak kee

2 Các câu trả lời

16/12 skang kerap jugak membuang..sakit pun sampai berpeluh..beg dh siap pack bulan lepas..tinggal tunggu masa je ni.Semoga segala urusan kita dipermudahkan nnti..Aamiin

prepare yg jenis pakai buang tu je awak. pakai masa dkt hospital nnt☺️