bleeding

Hai gais.. Normal ke kalau keluar darah awal pregnancy ni? Btw darah tu xde keluar byk sgt.. Sikit je.. N sakit belakang n cramp tu lain mcm..

105 Các câu trả lời

G hospital sis.. klu dah bleeding tu....

Better peg klnik cek utk confirmation

g spital cepat .. tnya cne buat per..

Kluar darah je terus g check ye sis.

Kena pergi check..jgn biar..

Refer doctor segera sis

X normal, pergi klinik cepat

Kalau ad drah kena cpt2 g klinik..

5y trước

Noted. Tq mommy

Baik refer hospital/klinik

pergi klinik la..jgn ambil mudah

5y trước

yes dan tu nasihat sy la.. kena n harus ke klinik..maaf ye sy cuma tegaskn supaya benda ni amatlah penting..taknak jd mcm sy, sy skrng berpantang keguguran mula2 mcm ni la.. tapi rmai berpendapat itu normal.. last2 gugur jugak.. dah takde rezeki sy jugak..takpela hrap awk terus check ye.. semoga semuanya selamat mom😊