Geng due sep😁

Hai due date saya 30/9 ni ade tak sape sape yang bersalin awal sebelum bulan 9 atau due tu share sikit cara nak awalkan bersalin 😂 #ingintahu #bantujawab saje nak hilangkan stress kita tanya lah soalan sebegini 😅

15 Các câu trả lời

saya due 8.9 dan barang keperluaan baby dah siap semua cuma dekat dekat due ibu saya pulak masuk hospital akibat kegagaalan buah pinggang tahap5 ditidurkan buat sementara waktu

edd sya sebetul nya 11/9 tapi sekarang dah kt wad dah 3 hari baru buka 2cm sis ni TGH tgu NK cek LG harap2 bertambah banyak lab bukaan nya risau sya kandungan ikutkan 35 Minggu 4 hari

1mo trước

Lebih kurg sy. Sy 12/9. Oh jln dah buka ya. Sy 4 anak 38w doktor induced, kecuali anak 1st 40w

Saya 5/09..bykkan jalan, jalan itik dan exercise sikit..ikhtiar je sikit walaupun tak lrat 😂😂..lepastu bykkan doa dan zikir untuk senangkan bersalin

saya edd 21/9 tapi sebab gdm so kena serah diri awal. hopefully masa 38 weeks nanti adalah tanda tandanya. semoga semuanya selamat bersalin 🌻

1mo trước

hi sis, saya baru balik kk. doctor kata kalau tak on ubat means gdm diet control ikut je due 😂 haritu nurse kata lain, ni doctor kata lain. tapi saya rasa tengok tempat juga. ada je yang gdm dc pun still kena serah diri 38 weeks

Sy makan nenas start 37w, tp 38w g hsptl bby melintang terus kene czer😂. Nasib baik xde contraction mase mkn nenas tu. kalo x naya baby melintang

Sy due 25/9..klau boleh sy nak bby keluar 37/38week lah sakit sgt pinggul sekarang,susah nak berjalan,buat kerja & tidur😅

1mo trước

sy 26/9 jugk due.. harap jugk dpt bersalin dlm 37 ,38 week jadilah , sebb sakit pingang nk tidur pon tidur2 ayam, kang bgun kejap nk pegi toilet, da x larat da rase sikit je lagi x lama nk beranak😩😅

saya due 18/9. tu lah kalau boleh 37 weeks tu nak baby keluar dah. tak larat bawak perut dah 😭

1mo trước

Due kite sameeeee. Kalau bleh nk bersalin 37 jgak🥹 Bila ada toddler ni. Sangat ii la menguji😭 Punggung plak selalu sngt sakittttt. Toddler baru 1y6m fdb plak tu🥲 Yg baby tngh aktif skrng

Saya due 2/9. sekarang dah 37 weeks tak sabar nak tnggu baby keluar. Tak daya dah ni. 😂

Saya due 9.9 cantik tarikh nya TP tdk tahu on time kah dia keluar @ tidak 😂

1mo trước

Due kita sma sis , saya pun 9/9 🥰

sy due 20/9..tp skng bby kerap ngeras..skng baru 34 minggu 2 hari..