vitamin

Hai dan assalamualaikum semua, saya nak tanya. Saya nak masuk 6bulan pregnant. Perlu ke saya makan apa² vitamin walaupun nurse kat klinik takda suruh makan pape kecuali folic acid. Nurse kata folic acid teruskan sahaja makan.

1 Trả lời

Hai...wsalam..sy nk msuk 6bulan jgak...dr awl ngandung mmg aml mkn vit calsium n magnisum...folic asid dh stop lma dh...nurse bg obimin..vit sy ambik sndiri bli yg amway.

5y trước

Ohh obimim tuh mmg nurse bagi atau kita ada pape masalah baru dia bagi. Sbb masak checkup 5bulan nurse takda bg apa² ubat pun. Cuma dia kata teruskan makan folic acid.