Siapa ada pengalaman bersalin di PBBR?

Hai dan assalamualaikum ibu2, nak tanya, siapa ada pengalaman bersalin di PBBR, Putrajaya? Kalau tak keberatan, boleh sharekan pengalaman, info, syarat atau apa saja yang terkait dgn PBBR. Thank you in advance.

2 Các câu trả lời

Hi, sy tdk pernah bersalin di PBBR tapi pernah baca syarat dia. Kalau tk silap, kemasukan hanya dibenarkan bagi ibu yg pernah bersalin dan tiada sebarang complikasi. So record dlm buku pink tu kena cantik. Tlg betulkan bagi siapa yg ada pengalaman d sana.

Maaf, tiada pengalaman. Kita komen kasi up pertanyaan ni. Mungkin ada yg boleh membantu?

2y trước

🌻