37 Week 1day GDM with Metformin..

Hai bumil semua... ari ni sy 37 week 1 day, tgah tggu ari ja ni, dr daaa bg surat 38 week kena serah diri, skrg Apa2 tanda pn blm ada lagi... doakan bb nak kuar awal sblm 38 week ya ibu2, sbb kalau blh sy takmau Cz, induce tu semua...😣😣 Scan masa 36 week baby berat 3.9 mcm tu... harap laaa kuar nnt bb sihat dan tak besar sngt, kalau 4 tu sis takut sangat dah tu, mcm2 org kata nnt koyak besar laa, kena cz laa..sis ni 1st pregnancy😅😅 Doakan sis ye semua... semoga urusan kita semua Dipermudahkan oleh Allah swt... Aminn 🤲🏻🤲🏻 37/52 1 Day Today is 7/11/2020 1st Baby Baby Boy 👶🏻👶🏻

1 Trả lời

Yeke.. Tkot plak dgr.. Sy pom ad gdm... Xscan lagi berat baby brpe.. 10/3 scan... Hrp baby xbsr sgt... Berat sis n tggi sis brpe? Sy dh hmpir 10kg naik spnjg 7bln 2mggu..tkot la plak