Bila waktu sesuai untuk first scan?

Hai. Buat masa ni kalau ikut tarikh first last period, saya dah 5 weeks+. Bila week yg sesuai untuk scan yang boleh nampak baby? Sebab bulan 5 hri tu pregnant tapi kantung kosong. So srkng memang risau selagi blom pegi scan. Nk scan skrng takot awal sngt and tak nampak apa2 nnti kecewa lg mcm dulu.

1 Trả lời

hai sis mcm mne ya dah nmpk heart beat bby ke?

1y trước

belum. baru nampak kantung. sebab memang awal lg doc kata. tnggu 8 weeks baru boleh nampak baby n heartbeat.