FOLID ACID

hai , boleh suggest tak susu yang ada folic acid ? saya smster pertama je boleh telan pil folic acid , sampai 12 weeks , sekarang saya dah 19 weeks , tak boleh nak telan dah . doc sarankan makan folic acid sampai termster kedua , tapi kalau nak makan sampai bersalin pun boleh , saya nak , tapi nak dalam bentuk susu , susu calla dan susu maez tu sape pernah amalkan , ada folic acid x , #firstmom #pleasehelp #bantusharing

5 Các câu trả lời

sy minum enfamama dari anak 1st hingga sekarang prgnt anak ke 3. alhamdulillah HB ok sbb kat tin tu pun dah tulis ada folid acid. hari tu pernah cuba susu lazz susu kambing tu tapi tak berapa sesuai untuk saya

saya pernah minum susu calla, sedap haha. tapi keep in mind susu berperisa ni ada gula. tak sure ada folic acid atau tak. sis boleh google ingredients dia atau contact agents dia direct tanya.

susu HL rasanya ada. tapi kena minum banyak mana untuk dapat recommended dose tu tak sure lah.

susu calla best sb dia ada flavor, susu anmum pun okay, saya amal 2 ni ja

susu Hl awak. bagus lagi lagi kalau nak elak gdm

5mo trước

dah ada acid folic ke ? sbb sy xleh nk telan ubat dah ,