Susu formula

Hai boleh suggest tak susu fm ape yg sesuai untuk baby 2 bulan lebih yg senang untuk baby buang air besar..? Baby saya dah cuba anmumlac pastu s26 gold. Sama je die berak 3 hari sekali cmtu tapi alhamdulillah die xde kembung ke apa cuma x berak je. Kencing je byk... Baby sy campur jgk dgn susu badan..nak try n error susu fm lain lg..

5 Các câu trả lời

Rasa normal je, sy pun mixed bf + fm, klau sis nk try fm lain try frisolac, setakat ni baby mmg berak 1 kali sehari, kdg2 je 2 hari sekali