Tidur meniarap lepas Bersalin czer

Hai.. Boleh bagi pandangan, berapa lama jarak tempoh yg dibenarkan utk tidur meniarap selepas bersalin czer? Ke lepas pantang kita dah dibenarkan meniarap? Saya dah habis pantang and sekarang dah dua bulan. Anak first bersalin secara normal. Ni pestime pengalaman czer. Tak sure blh dah tidur meniarap atau tak. Masih takut-takut 😂.

1 Trả lời

awak rasa okay tak?, ke rasa ngilu lagi tempat czer, sbb ikut badan juga, kalau okay takpa. saya dulu masa dlm pantang da meniarap sbb mgurut, awal takut juga, tapi try okay.

9mo trước

Alhamdulillah okay. Dah tak rasa ngilu. Tadi dah try meniarap. Sbb nak berurut 👍🏻 takde rasa sakit. Terima kasih bg pendapat..