Selalu bermimpi

Hai, betui ke selain simptom pregnant,selalu bermimpi yg pelik?

5 Các câu trả lời

ye saya mimpi pelik2. kekdang sampai takut diri sendiri. hari lain tak masuk akal la mimpi mcm pelik sgt. tak erti nak cerita sbb mcm tak logic punya mimpi. lepas tu saya dari “dead sleeper” jadi “light sleeper”. suami gerak posisi tidur saya terbangun. dia dengkur sikit saya terbangun. sebelum mengandung ntah gempa bumi pun tido lagi. 😂

mcm sy time awal2 sebelum tahu prenant sy mimpi pelik2. tp sebenarnya x pun sis. mungkin sbb perubahan hormon pd badan kite menyebabkan tidur kite kurang lena/terganggu menyebabkan kite mimpi mcm2. kalau sis nk tahu pregnant ke x, terus buat upt. kalau nk bersandakan kepada mimpi pelik2 masa pregnant takleh pakai sgt sis. hihi

Ada juga baca dari apps Pregnancy+, mmg ada org yg suka mimpi pelik. Sy pun pernah masa awal2 1st trimester. Skrg dah 2nd trimester tak ada dah..

Tak. Baca 4 Qul & ayat Kursi dgn betul serta ambil air wudhuk sblm tidur.

saya banyak kali mimpi dah bersalin..doa yang baik² je tu smua mainan mimpi