Berat baby

Hai, baru je scan 31 minggu baby berat 1,8kg. Kalau macam ni baby lahir besar tak?

8 Các câu trả lời

sy mcm tu gak sis, last sy ingat doc scan berat baby 2.8kg, sy fikir normal lah sebab mengandung jarak dekat and baby girl.. sekali keluar 3.23kg, sama berat ngan abg dia waktu lahir..

Saya pun around that weight tapi doktor tak kata apa pun Dia akan repeat scan nanti saya dah 36 week and masa tu dia akan decide saya kena serah diri atau tak 😅😅

Saya rasa tak kut sbb sy haritu 32minghu scan baby 2kg..dr cakap normal xbesar x kecik

normal sis sy scan bby 36 week berat 2,3 keluar 3,71 tp alhamdulillah beranak normal

sya scan 31weeks .. baby 1.9kg .. scan 35weeks baby 2.7kg

Sy scan 32week bby 1.8kg doc kata normal jee

Doktor takde kata apa2 ke kat awak?

Okey je.. sbb x lebih dari 2kg lagi