Bakal mommiess, pinggang sakit tak first trimester? 😫

Hai bakal² momiiesss, nak tanya .. Korang first trimester ni kan, akan sakit pinggang ke? Atau tak? If sakit apa yang korang buat? #ingintahu #firstbaby #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Sama macam saya . Skang 12weeks , kurang sikit . Sakit bila dah baring nak bangun susah , kalau dah duduk nak berjalan sakit pinggang sampai ke bontot 😅

3y trước

😂 yee betul . Nak ke kanan kiri ambil masa nak alih . Bangun kencing tengah malam pun ambik masa nak bangun 😂 sampai skang rasa lagi , baby nak membesar . Tu sakit kot 😅

Banyakkan minum susu, jaga postur badan

3y trước

Even fresh milk pun tak boleh ye?