kurang menyusu

hai baby sya 3bulan 18hari smlm dan harini kurang menyusu 2 or 3 skli sja menyusu tp xada meragam apa cuma sya ssah hati sebb kurang menyusu dari pg smpai ptg pempes 2kli tukar dan dari ptg pkol 6ptg smpai 12mlm dy belom menyusu dan pempes kering sya buntu dan xtahu mcm mna cara mk bg dia menyusu bila letak dekat dada dy menagis tutop mulot mama2 tolong sya😭😭😭

2 Các câu trả lời

nursing strike tuu sis..Jangan risau nanti akan okay..bby saya pun aritu macamtuu jugaa..

2y trước

hi skrng anak sis mcm mana, anak I pun dah bulan 2 lebih dah mcm ni.. susah bagi susu.. skrng Dia3 bulan 26 hari..

susu kan waktu dia mamai nak tidur