baby kurang menyusu

baby sya dah 4bulan.skrg ni dia mcm tolak utk menyusu . 2oz shj setiap kali mnyusu.. apa yg perlu saya buat. perlu tukar susu ke

3 Các câu trả lời

Kurang susu sbb dia nk main ke? Dlu klu anak sy 4 5 bulan tu kalau nyusu dia mesti sibuk tertoleh2 kepale dia dgr org ckap la nk main la.. Last2 xsusu.. Kang dia dtg balik mintak susu.. Hahaha smpai naik geram.. Sy bgi full bf la mse tu..

Hai puan, apa puan buat untuk tangani masalah macam ni? Boleh share? Sebab bayi sy pun mengalami benda yang sama 😭

Mnyusu badan atau formula?