PREGNANCY TEST

Hai awak semua, saya ada check, mmg naik 2 line dah, so semalam, saya ada pegi klinik utk check up betul ke pregnant, bila doktor check, tak nampak apa2 kantung dlm rahim, sebab saya baru 3 minggu, adakah itu normal? Ke minggu ketiga sepatutnya dah nampak apa2 waktu scan? . Saya budak baru, tolong ajarkan🥹terima kasih semua🫶🏼✨

PREGNANCY TEST
33 Các câu trả lời

Sbb tu doktor sy pesan sebulan lepas upt positif baru pg scan. Awal2 scan ni memg tak nampak apalah. Ada org da 10w pun baby tak nampak lg. Tgu la dah 7 ke atas insyaAllah baru nampak